Gør dig klar til sommeren

Efter en lang periode med regn og sne helt op til aprilmåned, så begynder solen endelig at komme frem fra dens skjul. Faktisk er der allerede blevet målt en temperatur på over tyve grader i Danmark. En lang kold vinter er ofte en god indikator på, at sommeren bliver en varm en af slagsen. Vi giver dig en række råd til, hvordan du bedst mulig gør dig klar til sommeren.

 

Garderoben

Som kvinde forstå du formegentlig vigtigheden af en god garderobe. Der er intet værre end at stå om morgenen og ikke vide, hvad man skal have på. For at undgå fremtidige tøjkriser, så er der en række tilføjelser, som du kan gøre til din garderobe. Du kan sagtens inkorporere nogen af dine items fra vinteren til sommergarderoben. Du kan for eksempel sagtens bruge din varme striktrøje til kølige sommernætter. En investering som du skal gøre dig, er selvfølgelig at købe gode basisvare i god kvalitet. Et par jeans og en sort T-shirt holder altid, så sørg for at du har et par bukser, som sidder godt på dig og en T-shirt, som ikke bliver nuset at se på efter den har været en enkelt gang i vaskemaskinen. Hvis du har styr på alle dine basisitems, så er en fin mønstret sommerkjole en god investering. Det er ikke kun i sommermånederne, hvor du kan bruge finde kjoler. Du kan sagtens smide kjolen over et par strømpebukser eller et par rå jeans. Når du derimod skal style sommerkjolen om sommeren, så tilsæt et par sneakers. Hvis vejret er lidt for køligt, så tag en oversize cowboyjakke udover eller en fin bomberjakke i god kvalitet. Ganni kjoler er en sikker vinder, så invester i en kjole herfra. Desuden er det altid god stil at købe tøj fra danske mærker. Dog er dette bestemt ikke svært, da de danske modebrands gør det supergodt for tiden.

 

Vær selvsikker

Sommeren byder ofte på dage på stranden, hvor man ikke er iklædt særlig meget tøj. Derfor er det vigtigt, at man er selvsikker, når man kommer i bikinien eller har korte shorts på. Det er underordnet, hvilken størrelse du er, så længe du har det godt i din egen krop. Hvis du selv mener, at du har lidt ekstra på sidebenene, så kan du sagtens nå at smide et par kilo inden sommeren for alvor begynder. Så allier dig med en træningsmakker, og få motivationen boostet. På den måde kan du både være social og motionerer.

Når solen står højt på himlen, kan det være svært at kontrollere, hvor meget man sveder. Derfor er det de fleste af os kvinder, som lægger makeuppen på hylden, når det er sommer. For at de fleste kvinder føler sig selvsikre uden makeup kræver det blandt andet en ren hud. Sørg derfor at rense din hud hver morgen og aften. Dertil er det ofte en god idé at få en tandblegning, da mange mennesker døjer med gullige tænder. Ved at få en tandblegning vil man løfte sin selvtillid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *