Hjemmestrikkede strømper

Især om vinteren er det rigtig dejligt at have et par hjemmestrikkede uldsokker på. Vil du gerne i gang med at strikke dine egne strømper eller måske strikke til familie og venner, så er det bare med at kaste sig ud i det.

Har du aldrig strikket et par strømper før, kan det godt virke som et svært og besværligt projekt, men når du først har lært teknikken, er det ingen sag at strikke den ene sok efter den anden.

Kom godt i gang

Der findes mange forskellige strikkeopskrifter på strømper. Har du ikke prøvet at strikke strømper før, er det en god idé at vælge en nem og enkel model. Har du svært ved at læse strikkeopskrifter, kan du på nettet finde en masse videoer, der viser, hvordan du strikker strømper. Der findes også en masse strikkeklubber rundt om i landet, hvor du kan mødes med andre strikkere og få hjælp til dine strikkeprojekter.

Strømpegarn

Ligesom der findes mange forskellige opskrifter på strømper, findes der også rigtig meget forskelligt strømpegarn. Du kan få strømpegarn i rigtig mange forskellige farver, og det er også muligt at få flerfarvet strømpegarn. Er du dygtig til at strikke, kan du lave mønstre i strømperne ved at bruge flere farver. Er du derimod nybegynder, men gerne vil have mønster på strømperne, kan det være en god idé at bruge et flerfarvet garn. På den måde skal du ikke holde styr på flere tråde på en gang, men du får stadig nogle flotte strømper med mønster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave.

Strømpegarn er tit en blanding af uld og nylon, der findes dog også andre blandinger. Ulden gør at strømperne er dejligt varme, og nylonen er med til at gøre strømperne slidstærke. Dermed kan du have glæde af dine hjemmestrikkede strømper i lang tid. Find tilbud på garn her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.