Har du købt en afbudsrejse? Så skal du skynde dig at pakke!

Afbudsrejser er blevet mere og mere almindelige, ja jeg tager selv på 1-2 afbudsrejser om året, og jeg ved om nogen, hvor stressende det kan være at skulle være i en lufthavn indenfor 3 timer. Du skal altså både nå at pakke tasken, finde diverse dokumenter og ikke mindst køre afsted til lufthavnen. 

For at være forberedt på dette, har jeg taget nogle forholdsregler.

Jeg har nemlig lavet en pakkeliste og arrangeret noget af mit udstyr, så det er nemt at finde og få fat i.

Først og fremmest har jeg lavet en liste over alle de nødvendige ting jeg skal have med:

 • T-shirts
 • En varm trøje
 • Undertøj
 • Badetøj
 • Kamera
 • Håndklæde
 • Solcreme
 • Pas
 • Kørekort
 • Hævekort
 • ca. 150 euro i kontanter.
 • Mobil + oplader.
 • Makeup – Personlig hygiejne artikler.
 • Osv.

Det er super nemt at gennemgå listen og tjekke, hvorvidt jeg har fået det hele med.

Ikke nok med det, men så har jeg også sørget for at arrangere f.eks. alle mine make-up og personlig hygiejne artikler i en toilettaske, som jeg permanent bruger til at opbevare det. I stedet for at skulle lede hele badeværelset igennem for diverse make-up artikler, så har jeg det samlet et sted der gør det super nemt, at få det hele med.

Hvad angår tøjet så vasker jeg meget oftere tøj om sommeren end ellers. Jeg sørger også for at sortere tøjet, således at mit yndlingstøj altid ligger samlet et enkelt sted.

Alle mine dokumenter, pas, penge osv. ligger også samlet et enkelt sted. Det vil sige, at det samlet kan pakkes sammen på ca. 10 minutter og jeg skal ikke bekymre mig om, hvorvidt jeg har fået alt med, for hvis jeg bare får alt fra min pakkeliste med, så kan jeg klare mig i mere end en uges tid.

Sådan noget som klipklapper, tyggegummi, shampo, barberblade osv. bekymrer jeg mig ikke om. Dette kan ALTID erhverves på destinationen for næsten ingen penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *