Hay puder til hjemmet

Hay puder er nogle af de mest populære puder til hjemmet lige pt. Det danske designer mærke, Hay, laver fantastiske designer produkter til almindelige danskere og Hay puderne er bestemt et klasse eksempel på et af disse produkter.

Puderne er super smarte, især i farverne, samtidig med at de er meget elegante og fine. En blanding af noget “gammelt” og noget helt moderne, som jeg personligt syntes de er sluppet rigtig godt fra.

Find billige Hay puder her

Hvilke hay puder kan man købe?

Hay har et par faste pude modeller, der selvom de er et par år gamle, stadig er nogle af de mest efterspurgte og solgte modeller. Det drejer sig især om disse to hay puder.

Hay pude – Dot Cushion Steelcut Trio

Dot Cushion Steelcut Trio er virkelig en af de flotteste, og ikke mindst behagelige, hay puder. Jeg ejer desværre ikke en selv, men jeg har haft fornøjelsen af at sidde med et par af disse hay puder og de er virkelig dejlige at sidde med. Yderstoffet er lavet af 90% uld og 10% nylon. Det er altså en slidstærk og blød pude. Stoffet har et lidt “gammeldags, elegant udseende” på grund af den store mængde uld der bliver brugt, men kombineret med de moderne farver, så er det virkelig en speciel og elegant pude. På den gode måde. Puden er blød at ligge med, men den er også tilpas hård til, at du kan bruge den som ryg støtte. Dermed kan alle i familien bruge puden. Lillebror der helst bare vil ligge ned kan bruge den til hovedet, mor der har ondt i ryggen, kan bruge den som støtte og far kan lægge benene op på den og slappe af.

Puden findes både som en “single” og en “double” model. Den dobbelte model er ca. dobbelt så lang som den normale model, som er kvadratisk. Den kvadratiske model har en enkelt knap i midten, hvor den aflange dobbelt model har to knapper.

Hay – Dot Cushion Divina Melange

Hay serien, Divina Melange, ligner rigtig meget Steelcut trio serien. Divina Melange er dog en lidt ældre model. Forskellen er primært, at disse hay puder er lavet i et ydrebetræk bestående af 100% uld. Indholdet og designet er dog det samme.  Dermed er det op til dig om du ønsker en pude i 100% uld eller om du vil foretække Steelcut trio serien, hvor der “kun” er 90% uld i yderstoffet.

Find billige Hay puder her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *