Unge elsker at shoppe modetøj på nettet

Nethandlen bliver ved med at stige og stige, og især unge er tiltrukket af den nemme nethandelsløsning. Der bliver handlet på nettet som aldrig før, og især modetøj ligger højt på listen over hvilke produkter, der bliver handlet mest på nettet.

Nethandlen er eksploderet i hele verden og i den grad også i Danmark. Danskerne handler på nettet som aldrig før, og e-handlen er stadig i vækst blandt Danmarks befolkning.

 

Nethandlen i Danmark er i stigende vækst

E-handlen stiger blandt den danske befolkning, og år efter år bliver der brugt rekord mange penge på nethandlen. Dette viser tal fra FDIH (Forening for Dansk Internethandel). Kigger man på deres tal fra første halvår af 2016 og første halvår af 2017, ser man en markant stigning, som man kun kan forestille sig, er i stigende vækst.

I første halvår af 2017 shoppede danskerne for 56,9 milliarder kroner på nettet. Det blev til i alt 85 millioner gennemførte køb på nettet – blot på 6 måneder. Sammenlignet med første halvår af 2016 er dette en procentvis vækst på 13% i danskernes forbrug.

Dog ses dette ikke for at være overraskende, da danskerne er med fremme, når det gælder nethandlen.

De fleste hjemmesider er blevet mobilvenlige, hvilket betød, at 14% af alle handler på nettet blev foretaget over mobilen i første halvår af 2017. En vækst på 40% i forhold til år 2016. Dette baner også vejen for moderne betalingsløsninger som MobilePay.

 

Selvom danskerne handler mange forskellige varer som elektronik, dagligdagsvarer og møbler på nettet, er en dominerende handelsvare modetøj og accessories, som bliver handlet af både drenge og piger på nettet. Specielt unge er vilde med at handle modetøj på nettet.

 

Modetøj på nettet

På nettet kan man finde frem til et hav af hjemmesider og brands, der sælger modetøj og accessories. Nogen undrer sig måske over, at unge elsker at handle på nettet. Det simple svar på dette er, at det er nemt. Som nævnt før er nettet et ocean fyldt med hjemmesider, så der altid er noget til enhver smag. Når man handler på nettet, kan det blot gøres fra sofaen, og man kan på kort tid nå at se en masse tøj, og på den måde finde frem til lige præcis det man ønsker.  De unge elsker at prøve deres nye tøj i ro og fred der hjemme, og på den måde tage stilling til om det er noget for dem. Hvis det ikke er, tilbyder de fleste hjemmesider en nem og sikker returnering. Alt i alt meget nemt og trygt.

Stort set alle netbutikker er i dag mobilvenlige, hvilket behager de danske forbrugere, da dette bliver endnu en nem faktor i nethandelsprocessen. De fleste unge har deres mobil med overalt og kan dermed hele tiden surfe rundt på nettet og handle deres yndlings styles.

 

Selvom de udenlandske netbutikker er meget dominerende i danskernes nethandelsvaner, er de danske brands også godt med på nettet. Specielt danske Bestseller, som består af en række lækre brands, som Vero moda, Y.A.S og Noisy May, er med langt fremme, når det gælder e-handel.

Når danskerne handler modetøj og accessories på nettet, er det alt fra jeans, nederdele, faux fur jakker, bikerjakker, smykker osv. Der er ingen grænser for, hvad danskerne handler af modetøj og accessories på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *