Modström jakke

Lidt om Modström

Modström er grundlagt i 2006, de lancere hvert år seks kollektioner, hvilket betyder at de hele tiden er et skridt foran. Deres tøj er enkelt og stilsikkert, hvilket gør det til et meget attraktivt mærke.

Find din nye Modström jakke her.

 

Flotte Modström jakker

Jeg har valgt nogle Modström jakker ud, som jeg rigtig godt kan lidt og gerne vil dele med jer.

Modström jakke

 

Den første jakke jeg har valgt er en lækker, let sommerjakke .Den er nem at have med i en taske og så har den en super fin farve. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, fordi den er enkelt og elegant, samtidig med at den har små fine detaljer i syningerne osv. Desuden har den en super fin rund hals, hvilket hjælper med at den er mere behagelig at have på, fordi den ikke genere i halsen. Jakken koster normalt 699 kr, men er lige nu på tilbud til 289 kr, hvilket er en rigtig fin pris.

Jakken kan findes her.

Modström jakke

Den anden jakke jeg har valgt er en Modström vinterjakke. Jakken her kan får i en brun/beige farve og den som ses her ovenover på billedt. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, fordi den går godt om i halsen og har en hætte på, hvilket er en klar fordel, om vinteren. Desuden hhar den en god længde og kan reguleres i ærmerne, hvilket også kun er fordele. Jakken her koster 1495 kr, også har man en rigtig lækker vinterjakke.

Jakken kan findes her.

Modström jakke

Den sidste jakke jeg har valgt en en super lækker læderjakke. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke fordi den er så fin og enkelt, samtidig med at den bare har så fine detaljer. Jeg er helt vild med kraven, som virkelig giver jakken karakter. Jakken her koster 2295 kr, også har man en super lækker læderjakke de næste mange år.

Jakken kan findes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *