Vægur med løse tal

Du har sikkert set dem før og tænkt, hvor er det bare fedt! Det er selvfølgelig et vægur med løse tal jeg snakker om. Jeg har selv set et par stykker, men sidst dag var jeg så på en Café på Mallorca, hvor de havde Et utrolig flot og stort vægur med løse tal hængende. Jeg var derfor inde at kigge på et par vægure da jeg kom hjem og har allerede fundet de første mange ure jeg godt kunne tænke mig. Nu skal økonomien så bare lige være til det 🙂

Vægur med løse tal – Hvorfor?

Det fede med disse vægure er netop, at du kan være kreativ med dit ur. Du har ikke længere en fast skive eller ramme der skal hænges op. Det betyder også at du kan vende tallene omvendt, hvis du syntes det er fedt. Du kan vælge at hænge dem med forskellige afstande til midten, eller bare lave et ur der fylder hele væggen. Det er super fedt selv at kunne “designe” sit vægur på denne måde og netop derfor er jeg faldet så meget for vægure med løse tal.

Inspiration

Det tog mig ikke mange minutter at finde en webshop der havde et stort udvalg af disse ure. Den danske webshoppen www.Fenomen.dk har nemlig et super godt udvalg af vægure med løse tal og andre flotte vægure for den sags skyld. Jeg har herunder oprettet et lille feed, der viser nogle af de fede vægure som jeg virkelig er vilde med.

 
Har du nogle fede idéer til, hvordan man kan dekore en væg med en vægur med løse tal, så kom endelig med et forslag eller bedre endnu, så tag et godt billede og send det til mig. Så lægger jeg det op i denne artikel, så andre også kan blive inspireret 🙂

Hvis du ikke fik det med længere oppe, så kan du finde nogle rimelig fede vægure på Fenomen.dk. Fortsat god dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *