Sådan kan du forkæle din gravide veninde

Det er altid en helt særlig tid, når din vennegruppe begynder at skulle være forældre. Det markerer en helt ny æra i jeres venskab, og det er en fantastisk ting, der i den grad skal fejres. Når din bedste veninde bliver gravid, er der ikke noget bedre end at kunne være der for hende og hjælpe hende med at træde godt og sikkert ind i sin nye rolle som mor.

Her kan du som veninde være en stor hjælp. Det er vigtigt, du ikke fokuserer på, at jeres venskab nu kommer til at ændre sig med en form for tristhed, i stedet er det vigtigt for dig at glæde dig til at se, hvordan jeres venskab kommer til at udvikle sig med denne nye, spændende forandring. På den måde viser du også din veninde, at du er der for hende, og at hun kan være ærlig og sårbar over for dig i forbindelse med hendes graviditet.

Hold et hyggeligt babyshower for din veninde

Noget af det bedste, du kan gøre, er at arrangere et babyshower for din veninde, hvor du inviterer hendes andre veninder og vigtigste familiemedlemmer. Et babyshower er en form for stille og rolig sammenkomst, hvor du fejrer din veninde og hendes kommende barn.

Det er meget almindeligt, at denne form for fest eller komsammen foregår i dagstimerne, og der bliver ofte serveret hyggelige kager, kaffe og te til dem, der er med til festen. Samtidig bliver der givet gaver – ofte enten til mor eller baby – ligesom der bliver delt historier og erfaringer fra dem, der allerede er forældre.

Det er et sikkert rum for din veninde til at kunne tale om alle de bekymringer, hun måske sidder med, og hvor det er i orden for hende at fejre denne nye ændring i hendes liv sammen med de mennesker, der betyder allermest for hende.

Det er ofte en overraskelse, når der holdes babyshower, og derfor er det ikke noget, hun ved noget om. Forbered dig på glædestårer fra den følsomme gravide, og nyd denne skønne dag sammen med hende.

Tag på et weekendophold sammen og forkæl hinanden

Når din veninde snart skal være mor, er der ikke nogen tvivl om, at hun går en tid i møde, hvor hun ikke får ret meget tid til sig selv eller til afslapning generelt. Derfor er det en rigtig god idé for jer at tage på et hyggeligt weekendophold sammen, blandt andet på et badehotel på Sjælland.

Et badehotel har ofte et stort udvalg af en masse forskellige spabehandlinger, der virkelig giver både dig og din veninde en mulighed for at kunne slappe helt af og ned selvforkælelsen. Det er noget ganske særligt at dele med din veninde, og der er ikke nogen tvivl om, at hun vil sætte stor pris på et sådant ophold sammen med dig, når hun skal til at være mor. Her kan I også snakke en masse om fremtiden og åbne op for en vigtig forståelse for hinanden, selvom der er en baby på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *