3 tips til at holde din hud sund og pæn

Vores hud er en af de synlige områder på vores krop, og derfor en ting mange mennesker er usikker omkring, hvis de ikke føler at deres hud er helt i gennem perfekt. Alle vil gerne have en sund, stram og blød hud. Men hvad kan man gøre for at vedligeholde en pæn hud? Det vil vi besvare i denne artikel.

Undgå parfume i dine ansigtsprodukter

Parfume i alt ansigtspleje er en ting, du burde holde dig helt fra, hvis du ønsker en sund hud. Parfumen går ind og udtørrer din og øger din risiko for allergiske reaktioner, som udspiller sig i bumser, ujævnheder og andre plamager i huden.
Parfumen i dine ansigtsprodukter er kun med til at gøre det mere luksuøst for dig, når du påfører en creme med en dejlig duft. Men din hud er ikke glad for det.
Vælg i stedet en naturlig creme uden parfume og parabener. Den vil holde din hud fugtet og blød uden at give dig allergiske reaktioner.

Gå til professionel behandling

Hvis du synes, at din hud har en trist overflade med mange ubalancer, kan det være en rigtig god ide at gå til nogle professionelle behandlinger. Du kan for eksempel prøve en peeling. Den hjælper din hud på vej til at gendanne sig selv, så den skiller sig af med den hudoverflade, hvor du har dine ujævnheder.
Peelinger findes til pigmentforandringer, arvæv, akne og ubalancer i huden, og du kan derfor få skræddersyet din peeling ti din specifikke hudtype.

Hvis din hud bare er kedelig, og træner til et boost, kan du få en skinbooster behandling. En skinbooster behandling er mest til den ældre aldersgruppe, som ønsker at reducere den rynkedannelse, der naturligt igangsættes, når vi ældes. Denne behandling forløber sig over et par måneder, da behandlingen ikke giver en øjeblikkelig effekt (som fx filler), men danner sin egen naturlige cyklus, som efter et par måneder vil kunne gøre underværker for din hud.

På Inviocare kan du læse meget mere om de forskellige behandlinger samt se før og efter billeder, på de behandlinger, du måske overveje at få lavet.

Spis sunde måltider

En sund kost betyder mere for din hud end du kan forestille dig. Mad der er rig på sukker og salt og fedtholdigt mad bør begrænses i så stort et omfang som muligt.
Spis i stedet fødevarer med gode næringsstoffer i. Nedenfor er nævnt nogle af de mest fordelagtige fødevare til at få en sund hud.
– Fede fisk (vildfisk, laks)
– Alle varianter af friske grøntsager
– Blåbær og grøn the.

Det betyder dog ikke at du aldrig må indtage noget sukker, hvis du vil have en flot hud. Fordelingen bør være på omkring 80% sundt og 20% usundt. Så usund mad skader ikke i begrænsede mængder.

Det sunde måltid har ikke kun en indflydelse på din hud i ansigtet. Det har også en stor betydning for negle, og hårtab hos kvinder og mænd.

Disse tips vil være meget hjælpsomme i forhold til at igangsætte din rejse imod en sundere og smukkere hud. Du vil hurtigt se de første fremskridt, og derfra vil det kun gå en retning og det er fremad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *